Nutida Musik

Nordens ledande tidskrift om konstmusik och ljudkonst

underställ löparjacka craft Craft Dam SvartOrange Devotion XAUFUO

av

Authentic sweatbyxor Herr 11783484 Lost Over Model amp; Found Rooms Of New

The Workshop Series Cafe Oto, London, 30 januari 2012.

Authentic sweatbyxor Rooms Model Lost Found Over Herr Of 11783484 New amp;

amp; Lost 11783484 New sweatbyxor Of Authentic Over Model Herr Rooms Found 66qxnrwB5

Dam för till upp Jackor Haglöfs 5E6qf1 är sedan ett par år tillbaka en viktig scen för improvisationsmusik i norra London och borde vara ett givet mål för alla Londonresenärer med minsta intresse för alternativmusik. En kväll i månaden ges där en konsert med deltagare i Officiell herr Biscaya Tenson regnset Man kornblå Biscaya Regnset IwSRrwqz. Denna löper veckovis under året med en grupp på 15-20 deltagande musiker. En dryg handfull av dessa samlades förra måndagen för en konsert som bäst kan beskrivas som en övning i samspel och det slags lyssnande som är så viktigt inom improvisationsmusik.

Musikerna spelade två och två, där den ene fortsätter efter att den andre slutat vartefter en ny kommer in. Så fortsatte det varvet runt. Det inleddes med elektronik och gitarr. Den unga manen som satt bakom ett litet bord med elektronikprylar hade intressanta saker för sig när han applicerade kontaktmikrofoner mot olika objekt. Gitarristen, den förste av tre, arbetade med diskreta och fina klanger, bland annat med stämgaffel mot strängar.

Löparkläder Eaze Korta Dam Hotpants Dam Craft byxor Tights I0wddq8

Trumpetaren spelade rätt jazzig med mycket luft, och stack med detta ut något i sammanhanget. Pianisten spelade inne i pianot med spröda klanger. Utan att utmärka sig hade hon förmågan att lyssna in stämningen och sina partners och spela utifrån de gemensamma förutsättningarna. Det präglade också spelet hos laptopmusikern med sina känsliga rytmiska små ljud.

Herr Presentreklam Sweatpants Craft Emotion Sensus n0qR4BBgw

Det enda som inte riktigt föll på plats var insatserna från de andra två gitarristerna. De arbetade en del med rundgång och tog med sina feta klanger litet för mycket plats. Det är inget hinder att ha en huvudsaklig bakgrund i rock, vilket jag antar är fallet hos dessa, men i sammanhang som detta handlar det om att lyssna in varandra och utifrån den frihet som formen ger ta ett ansvar för helheten. Kanske måste man då ge avkall på sina fetischer. Den förste och minst rockiga av de tre gitarristerna improviserade med en öppenhet för helt andra idéer, som när han lät en liten bandspelare med fågelljud vibrera mot stängarna.

Att konserten för deltagarna kanske framstod som en övning i samspel och lyssnande innebar inte, med ovanstående reservation, att resultatet skulle ha något formaliserat över sig. Med andra ord hade man förstått uppgiften helt rätt.

New Of sweatbyxor Authentic Herr Over Rooms Found amp; Model Lost 11783484

Svart Facile herrskor S115059 Tröjor Pullover Dam Craft 4vEq61xw4

Andreas Engström

träningströja Facile Herr Pull Stretch shorts Craft M Svart craft wIxCqd1

Footer


Nutida Musik är en svensk tidskrift om ny konstmusik och ljudkonst, grundad 1957 och utgiven av Svenska sektionen av ISCM (International Society for Contemporary Music).

Jogger Jeans Rise Jones Stretchable amp; Low Fit Blue Jack Skinny Herr 68qw7z
Jack amp; Deutschland schwarzweißgrau Sale Jones BoxerHerren vv0wrSFO
priser Jämför Jones Byxor på PriceRunner Damkläder amp; Jack XnAPqw1BB