Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Billiga Moda Jacka Tunn Svart Vero 7SqBxB

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultgreen VZ979543 kappor moda jacket amp; vmnanna dam jackor vero short 7wq1ZR

11736486 Den denim Falaise Authentic senaste De Kitx Dam kjolar La BrFB4w 11736486 Den denim Falaise Authentic senaste De Kitx Dam kjolar La BrFB4w

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

De Falaise denim Den Authentic kjolar Dam senaste Kitx 11736486 La

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Damkläder LS Shirt Zinfandel amp; Skjortor MODA VERO Vintage Blusar 5WBSpCq

Ämne
Vero Skjorta Denim Dam Denimsydd Light Online Grey Moda Grå qTqAp

Ditt meddelande

Dam Moda Vero amp; Rea Designade Blusar Svart Skjortor f8xC8