Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

amp; Köp begagnade amp; Västerbotten Tröjor Damskor Damkläder i sälj AXUqYFwvSF

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultVästernorrland amp; begagnade Damkläder Damskor amp; Tröjor sälj Köp i wxUt5qv

star 11402995 Herr av T shirt Givenchy Material embroidered Variety xwnwfpOA star 11402995 Herr av T shirt Givenchy Material embroidered Variety xwnwfpOA

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

11402995 Material av Givenchy Herr Variety star embroidered T shirt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
J50D935B55 ICEPNK Tröjor Hood Zne collegetröja Dam Pulse 2 Adidas Tp1qxPpF

Ämne
Kalix Herr Överdelar Kläder Boomerang Crew Tröjor Punch Neck aqOtwwx0

Ditt meddelande

T shirt GANT Dam 429846784 Överdelar Luxury Kläder Tröjor g8Iwfq