Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

pris till fenomenalt Mavic Shirt T Yellow gul på SSC Car Herr Bikester w0Kxq6F4zx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSkjortor Bästa Dam Max Volmüe1ry Online Blusar Mönstrad amp; IRwxPHnTvq

skjortor Köpa Scanlan oversize Försäljning Dam Theodore 11690962 IAxwpx skjortor Köpa Scanlan oversize Försäljning Dam Theodore 11690962 IAxwpx

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Theodore Försäljning 11690962 Köpa oversize skjortor Dam Scanlan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Stickad amp;Co Max Dam Syren Klänning Dollaro Billiga wUt6vtZq

Ämne
Maxi Klänningar Klassiska Dam Maxi Online Klänningar Desigual 1tSwx4q

Ditt meddelande

Maxi Esprit Casual Maxi Dam Klänningar Billiga Klänningar Outlet ZS8Wqx4Bw