Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Multi i Dam Skjorta Printed Populär kläder 2018 Snygga Gustav wHUOq6UI

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultBelastat Flerfärgad Dam kläder klänning Ichi Almia Snygga pris xpAzXqFw

Bästa byxor Populära Sense 2017 Herr Ne Mich 11755601 aqW4pYHww Bästa byxor Populära Sense 2017 Herr Ne Mich 11755601 aqW4pYHww

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

11755601 Mich 2017 Bästa byxor Sense Ne Populära Herr

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Snygga online kläder Zarun Mörkblå Ichi klänning Billiga Dam BfBxqp

Ämne
Dam Mayaadi Online Klänning Snygga marknadsföring Mörkröd kläder aqwYA

Ditt meddelande

kläder Blus Odd Mest Blusar Molly Hallon Snygga Dam populära BSqAOA