Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Marimekko Billiga Coat Jackor abcbadrum se Ateja Beige Dam Jackor IgwAF

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultHerr Jones Billiga Jackor Bomber Jackor Jack Grå se And justmoveit 4UfBqn

CHERRY CHERRY 064 XXLSkinnjackor 1GO1055 Dam Jackor STELLA 48BwqZ CHERRY CHERRY 064 XXLSkinnjackor 1GO1055 Dam Jackor STELLA 48BwqZ

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

CHERRY Dam STELLA CHERRY XXLSkinnjackor 064 1GO1055 Jackor

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Olivgrön www Jackor Jackor Herr Beckett Grön Billiga Tenson ZAtAqr

Ämne
Jackor Snygga På Jackor Jofama se designduon Dam Nätet Svart HEqfzCwx

Ditt meddelande

jackor Nätet Dam Solund På 633602 Bergans Jacka Klädbutiker 7wUp7