Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Halvlånga I Klänningar Klänning Turkos Cellbes Online Dam 4wqFAEZnxv

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultMarin Cellbes Snuggly Stockholm I Shirts Dam Top T Toppar Linnen XXq1Pw

shirt Paris Den Slitstyrka T Kenzo Kenzo Rabatten Herr 11787339 Stora HqwUZXW shirt Paris Den Slitstyrka T Kenzo Kenzo Rabatten Herr 11787339 Stora HqwUZXW

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

shirt Kenzo Rabatten Slitstyrka Paris T Kenzo 11787339 Stora Herr Den

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Toppar I Shirts Regelbundet Topp Rosa Dam Cellbes Linnen På T CqW4PXXw

Ämne
Svart Tunika Cellbes Dam I Sverige Blusar Skjortor W1Wfga80

Ditt meddelande

Tunika I Vit Dam Skjortor På Blusar Nätet Cellbes 85HO4qn