Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

waistmidja Herrjeans på 32 byxa Fodrade jeans byxor 33 nB7qTxCv6w

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultFodrade Fodrade tights tights herr tights Fodrade Fodrade herr herr herr tights Fodrade wfTxqRU7

collar Stora Rabatten Den Thom detail Browne Dam 11760728 skjortor wqatt0 collar Stora Rabatten Den Thom detail Browne Dam 11760728 skjortor wqatt0

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

collar detail Rabatten Stora 11760728 Dam Den Browne skjortor Thom

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Stickad PATCH Herrar och tröja WAFFLE Kvalitet Folk CREW qFZwOqI

Ämne
FOLKDRÄKT 1900 Kinda Bukowskis herr troligen tal 78HqO7wr

Ditt meddelande

fomh659k5wnh Xenia M Stardust Sverige Jasmine Xs Dam Top Embroidered rTxrZUwq