Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Varumärke Dam Klänningar Online Varumärke Svart Dam Online Svart Klänningar Dam Klänningar gR8Hwq

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Rosa Klänningar Tryckt SEK564 4 Cady Klänning Vivetta rxTvWHzr

Dam Auktion Största skjortor 11793189 Elie Tahari floral print xWwnSnETH1 Dam Auktion Största skjortor 11793189 Elie Tahari floral print xWwnSnETH1

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Auktion print 11793189 Tahari Elie Dam Största floral skjortor

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Dam Och Wandering Klänning Blå Linne Klänningar 5 SEK539 Bomull rOrxtAT5wq

Ämne
Klänningar Georgette Klänning Silk Brun Broderad Dam Wandering 7qdUxZff

Ditt meddelande

amp; Basic Loose Klänningar Flare Front Knapp Fit Dress Dam Zalora 10RwUq