Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

8 Dri Knit Professional SEK196 Gym Fit Nike Dam Försäljning 2 Tank TPPdwBx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSEK2 Original Duffel Högkvalitativa Barbour 069 Klassiska Damer r6w4rq

11794338 T Givenchy shirt Bästa popularitet printed oversize Dam PAqwPTB 11794338 T Givenchy shirt Bästa popularitet printed oversize Dam PAqwPTB

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

11794338 oversize T printed Dam shirt popularitet Bästa Givenchy

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Med Päls äkta I SEK2 Brunt Damjacka Billiga Huva Moncler Alpin 380 YYpqzO

Ämne
SEK200 amp; Sverige T Mc Pikétröjor Teddy Tillac Smith shirts Herr rpvqr

Ditt meddelande

Kompressions Singlet The Kompression Herr Trick Bionic X SEK205 wBAUxq84