Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Original Billigt Jacka Nätet På Orange Hunter Astro Dam Vinter qgdaExpwd

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultJacka Nätet White Billigt Skid Dam På Crillon J Lindeberg gaHgwqBO

100 Blue Herr Original Solid Tailored Products Lifestyle Wills Navy r6rRaqw 100 Blue Herr Original Solid Tailored Products Lifestyle Wills Navy r6rRaqw

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Solid Original Products Blue Herr Navy Lifestyle Tailored 100 Wills

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Blue På Rider Nätet Dam Fresh Billigt Slim Jacka 70S Lee t1wxq7n8Y

Ämne
På Midnight Allväders Dam Lee Blue Billigt Wool Jacka Bomber 8aXfW6qwT

Ditt meddelande

Marmot Outdoor Dam På Dahlia Jacka Nätet Red Billigt 51wpqH