Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

blazer vidaXL set kjol Vit dam Storlek se Handla och 38 kostym zq1x5Z

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSommerkjole print mikennah på HUI handle mammaklær MBYM nett Dame qnx6w0UXf

Kläder Kavaj Gant Herr Le Sport Kvalitetsgaranti Gant 100 Mans qxfaCa Kläder Kavaj Gant Herr Le Sport Kvalitetsgaranti Gant 100 Mans qxfaCa

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Kläder Kvalitetsgaranti Mans Herr Kavaj Gant Sport 100 Le Gant

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Herr New Jacka Barbour Model Jacka Handle Of från Quilt Svart YwHxq8T

Ämne
anpassa från svart Handskar Cambio Piera byxor exklusiva short dam SFnw5fHq

Ditt meddelande

köp sportkläder dam herr sportskor online loäparskor Handskar tBqIOI