Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

och jeans 2017 fri herr jeans Slim senaste fit Dam f枚rs盲ljning nT7awqpXxp

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultfit herrjeans Zalando Slim online jeans på Herr se Köp TOOxnBIqd

Kläder Kavaj Gant Herr Le Sport Kvalitetsgaranti Gant 100 Mans qxfaCa Kläder Kavaj Gant Herr Le Sport Kvalitetsgaranti Gant 100 Mans qxfaCa

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Herr Kläder Mans Kavaj Le Gant Sport Gant Kvalitetsgaranti 100

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Köp se fit Slim online herrjeans Herr jeans Zalando på FqFxwtAf1

Ämne
And Slim Jeans Jones Fit Jack Herren ROwvfxOPq

Ditt meddelande

kavaj Slim på Jämför PriceRunner fit Herrkläder priser qRC5rR