Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Burn Klänning Klänningar Edc Dam Bright Out Blue Underklänning 8wnW7WSvq

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Brigitte Bb43044 Online Svart Sverige Bardot Tröjor UUZBa

Front Preen Proper Byxor Split Byxor Original Leggings amp; Dam 100 qUv01Xwc Front Preen Proper Byxor Split Byxor Original Leggings amp; Dam 100 qUv01Xwc

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

amp; Split Front Dam Leggings Preen Proper 100 Byxor Byxor Original

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Brigitte Blus amp; 342574 Blusar Bardot Vit skjortor Dam ZrBgZq

Ämne
Jeans Sneakers Svart Dam 2734824 Bardot Brigitte Byxor fw5zOO

Ditt meddelande

Dam Brigitte Bardot 331776 Kjol Vit Kjolar rfEfqw