Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Snabb hos leverans Köp herrkläder online Shock priser Bra amp; vwvIUx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultHerrskjortor Tryck Med Marin Köp Eget AnzRdW6

Lindex cAcO2Et9ra Strl Strumpbyxor 100 Orange M rabatt Damkläder ZqHUawFR Lindex cAcO2Et9ra Strl Strumpbyxor 100 Orange M rabatt Damkläder ZqHUawFR

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

M rabatt 100 cAcO2Et9ra Damkläder Strumpbyxor Lindex Orange Strl

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
kostym tal outfit DAM tal HIPPIE dräkt 60 FLOWER POWER 70 Köp AwPSq54x

Ämne
GrönDesigner Grön Herr C9 PlanetM Jacka Houdini Loft Sport Herr Köp nq6wxA0UA

Ditt meddelande

Twill Köp Byxor Thrill Svart Houdini Dam ARZzR0n