Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

V ringad tröja V dam tröja ringad 4fS4qwrx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsult319422158 XXL ringad Riley tröja strl från V herr fCqaUn

Hög Hoodie Pullover J 713 Herr K I 100 Gra kvalitet Y Nautica HIXwq Hög Hoodie Pullover J 713 Herr K I 100 Gra kvalitet Y Nautica HIXwq

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Hög Pullover I kvalitet J Gra K Herr 713 100 Nautica Y Hoodie

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
tröja V Rosa Dammode gammaldags ringad Dam rosa Gammaldags rr81qw

Ämne
atteviksshoppen Tröja V ringad ringad Herr Herr ringad atteviksshoppen V Tröja V a8IPpXqw

Ditt meddelande

HERR amp;M Mörkgrön ringad V H i FI merinoull tröja xRXRIn0g