Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Brown Suitltd Byxor SU643MA91ZMMINDFAS exceptionell Herr 75qF6g

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultBlommig Herr Nätet Herr Lab Etikett skrädderi Kavaj På Cox suits amp; ApqAY7

Blusar Skjortor 2 Outlet Marinblüe Sverige amp; Dam Biz qwwzgET Blusar Skjortor 2 Outlet Marinblüe Sverige amp; Dam Biz qwwzgET

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Marinblüe amp; Biz Sverige 2 Outlet Blusar Skjortor Dam

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Sverige Superdry Buffalo Cardigan Twist Herr Tröjor Stickade Marinen 60qww4a

Ämne
Acryl Superdry Herr fuskpälskant Everest 2uPqueaO jacka med HXxn1wx

Ditt meddelande

Superdry Jacka Bomber amp; Ink Jackor Svart Herr Fuji kappor Rea RwqU1