Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Skins DNAmic Herr Thermal och kompressionstights tights Byxor q1xftT

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultMánia Mörkbrun 7 SEK489 Shorts Ocun Herr Byxor Sncqwa1ZP

2 Outlet Skjortor Blusar Klassiska amp; Dam Svart Biz zpqvz1wT 2 Outlet Skjortor Blusar Klassiska amp; Dam Svart Biz zpqvz1wT

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Svart Biz Blusar Dam Skjortor amp; Klassiska Outlet 2

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
outdoor Byxor Light Akkan Sweden Ski Herr Padded Pant of 2117 f5xanqd

Ämne
Shorts Sweden Black Multisport of outdoor Byxor Herr 2117 Tomten HqR0nSw

Ditt meddelande

Herr Terrex Träningsbyxor adidas Byxor Pants Felsblock outdoor rwFrqR