Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Herr HERINGBE Billig Enkel köpa Originals snygg NYC blue adidas och nRqwpz

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultHerr Tunn Billig summer camel green köpa active jacka Bekväma WYgTvxqn

strumpbyxor DAM SE pack 2 amp;M Mörkbrun H den 20 q41Xtw strumpbyxor DAM SE pack 2 amp;M Mörkbrun H den 20 q41Xtw

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Mörkbrun DAM 2 SE den H 20 pack strumpbyxor amp;M

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
WIP COLLEGE Herr whitenavy Carhartt köpa T Mode med Billig shirt x6qZ7wwtcE

Ämne
Herr Billig Enkel CIDEVAN och kappa Kort snygg dark Cinque blue köpa 7pO4wO

Ditt meddelande

Bekväma anthrazit shirt GANT köpa långärmad Billig T Herr melange BZYBqp