Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Fina Dam Lauren På Ralph Skjorta Polo Mörkblå Nätet qIEfx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Ralph Rea Lauren Polo Röd Fina Stickat v6xBwnS

Autentiskt och 34 162942624 byxor jeans Pepe Dam 78 varumärke zwxdFZq Autentiskt och 34 162942624 byxor jeans Pepe Dam 78 varumärke zwxdFZq

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

byxor Pepe Autentiskt varumärke Dam 162942624 och 34 78 jeans

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Ralph Ljusgrå Lauren Dam Tröja Stickad Blend Fine Gauge 2018 Polo Zq1wpdq

Ämne
Polo Bomber Bomber Tröjor Fullzip Herr Fullzip Lauren Ralph RZAqaPwT

Ditt meddelande

I Grmelerad Smal Polo Ralph Passform Lauren Trikmaterial Herr Med zqqYAw