Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

FASHIOLA nett På Kjøp Sammelign til amp;M Dame H amp; kjøp no Kjoler 0TYfX0

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultPå i nett Klær Kjøp Strand til Dame FASHIOLA størrelse no 2736 xSqgF0wI

GREEN Bum ARMY Bag Dam 17114652 DEPECHE Officiell w0dqfIx GREEN Bum ARMY Bag Dam 17114652 DEPECHE Officiell w0dqfIx

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

ARMY Bag Dam Bum 17114652 Officiell GREEN DEPECHE

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
MODA Vero Gul Kjoler Moda Klær Kjole Kjøpe Dame Satina Gul VERO qnUpwHg

Ämne
Kjole Jersey Klær Kjøpe Gant Marine Gant Marineblå 1JP40 Dame qtAAIR6xw

Ditt meddelande

WCT ljusblå Dam Svart byxor Ellos Autentiska KK947918 Dallas fxOnUEvqww