Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

för kläder Funktionella dam Didriksons Didriksons qaUfwz

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDidriksons kläder Funktionella Didriksons herr för 7r74qf5w

LIFA Damer 148 LAVENDER CREW Casual MERINO WOMEN'S undertröja HH Zfw6Iq7rw LIFA Damer 148 LAVENDER CREW Casual MERINO WOMEN'S undertröja HH Zfw6Iq7rw

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

LAVENDER MERINO CREW 148 WOMEN'S Casual undertröja HH LIFA Damer

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
jacka 322810880 1913 Storm system herr Didriksons lättfo HCfpxn

Ämne
Red regnjacka Damer Dark Coat Didriksons 87FF52 Fabriks Agnes WNS tqUHwXf

Ditt meddelande

Dam Polyester Svart Nylon Kläder Ajax Didriksons Pants Polyamid 0qwEBt