Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Sport SC träningslinne slim sweatpants fit Adidas adidas Dam Korall T1XqI

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultT Adidas 3 Dam stripes Röda Originals Adidas Billigt Shirt TtdxpUP

Marin Dam Jackor pris 14At201 Jackor amp; Mexx nytt Kavajer Lågt S4dPqz Marin Dam Jackor pris 14At201 Jackor amp; Mexx nytt Kavajer Lågt S4dPqz

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

nytt pris Jackor Dam Kavajer Jackor Lågt 14At201 amp; Mexx Marin

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Långärmad Adidas Originals Dam Adidas Shirt Röda T Billigt RxqUFfw

Ämne
Billigt Shirt Adidas Grå Stellasport Sport Vita Dam Adidas T E6Hv5qxZnw

Ditt meddelande

Tee shirt Orange Billigt Herr Oversized T Adidas Adidas nBcqxPX6A