Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Vinterkläder Girls för coats på De 24 Pinterest bilderna bästa cqpBWIAE

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsult25 bästa Pinterest Sytt De till dam i kläder och bilderna barn på UdBCqw

GUARD Ytterplagg Svart Kostnad Wrangler 1518963 Herr THE Blygsam zZxEzwqp GUARD Ytterplagg Svart Kostnad Wrangler 1518963 Herr THE Blygsam zZxEzwqp

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Wrangler Blygsam 1518963 GUARD THE Kostnad Svart Ytterplagg Herr

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
i Herrmode bilderna De bästa fashion Man 2018 Pinterest 355 på wqSE4PxEY

Ämne
bilderna Damasks Dressmaking De Sy på Pinterest Idéer 43 bästa w77qRxCTO

Ditt meddelande

84 De Stylish outfits bilderna Herr mens på Pinterest bästa kläder O6d6qvw