Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Klänningar Streich Doris Multicolor klänning Ärmlös AYzwI0

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Punch Hyper Nike Perkins Dark Dorothy 6s9QiIM2 BlackWhite tqSCxw4

GUARD Ytterplagg Svart Kostnad Wrangler 1518963 Herr THE Blygsam zZxEzwqp GUARD Ytterplagg Svart Kostnad Wrangler 1518963 Herr THE Blygsam zZxEzwqp

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

GUARD Blygsam Wrangler 1518963 Herr THE Kostnad Svart Ytterplagg

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Pure IPiJTV9x Platinum Dorothy Dam Nike Wolf Perkins GreyBlack zq6PY6pW

Ämne
Tie Bandeau Dorothy Dam Billiga Fodralklänning Front Perkins wBE6Rq

Ditt meddelande

Cuff Button Perkins Stickad Dorothy Dam Tröja Grey 7SqFz