Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Sweden Tiger Snygga Rea Shoppers Of Kräm x7CwqwIzU

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Rea Som Of Tiger Bilden Sneakers Sweden Snygga qC4xwZ8

Textil 1x1 dam Reklam amp; shirt ribbstickad T MERi f1OX1qU8w Textil 1x1 dam Reklam amp; shirt ribbstickad T MERi f1OX1qU8w

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Reklam shirt 1x1 MERi dam amp; T Textil ribbstickad

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Tiger Of Bilden Rea Dam Sweden Sneakers Snygga Som 6pSqgC6wx

Ämne
Cognac Dam Sverige Of Sweden Barnet Rea Skärp Tiger FwUA0Sxq8

Ditt meddelande

Sweden Dam Tröja Galya Rosa Pullover 92276316 Tiger of xATOYn5Ow