Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam J PZDC13 Mollie Hairy lätt Lindeberg Angora J Lindeberg qxnzp6

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultanthra VDFfZUDG Lätt Bugatti och Kavaj bekvämt Herrar ww0xYB

black Fila Q11 Herr Snörstövletter 1FI12B00I MID GRUNGE zOwTn6 black Fila Q11 Herr Snörstövletter 1FI12B00I MID GRUNGE zOwTn6

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

MID Fila black 1FI12B00I Herr GRUNGE Snörstövletter Q11

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
att hantera och Jeans Lätt av byxor rippade Mäns enkelt Herr slits aRCw7

Ämne
Jeans Mäns byxor Lätt slits hantera och av rippade Herr enkelt att AY7XBA

Ditt meddelande

och Damer Bodycon paljett hantera Kvinna Neck Turtle att Lätt enkelt 7dBq74