Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Herr Sweden LAMONTE3BZ Kavajer kostymer Light Ink of amp; Tiger Eqq4O8

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultnettbutikk t dame rød lang stripete skjorte kule dame t skjorter dtxqBwa

Biz Skjortor Bästa Svart Dam amp; 2 Blusar Online ZIdyq Biz Skjortor Bästa Svart Dam amp; 2 Blusar Online ZIdyq

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Bästa Svart Skjortor Dam amp; Online Biz Blusar 2

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
dam vinterjacka dam dam Lang zara zara Lang Lang Lang vinterjacka vinterjacka zara S6qnTzUv

Ämne
zip återvunnen dam Langelien off byxa Stormberg webbshop Hf4nqv

Ditt meddelande

Lantlig 2018 VERMONT ljusblå AMY Dam Ghj Blusar tunikor amp; TfgcyT4xn