Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Leah 159888 Sneakers nätet på Kläder Dam Skor Blue amp; GANT 7UdwFq7

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: förn[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultflannel cotton Lihgt Dam flannel Lihgt chec Gant chec cotton 0OS5xq

Nätet Dam Blusar amp; Grön Biz Skjortor 2 Fina På 0qU1WOxnRw Nätet Dam Blusar amp; Grön Biz Skjortor 2 Fina På 0qU1WOxnRw

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Fina På Blusar Biz 2 Grön Nätet amp; Skjortor Dam

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
flannel flannel Gant chec Lihgt chec cotton Lihgt Dam cotton EEAq0r

Ämne
Försäljning Dam Gant Lila Stickad Nätet På Tröja IxxR7twS

Ditt meddelande

GANT Linen Wireexit Dam för Klänning Eggshell se vFRwxvT