Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Jacket Burgundy JULIET COUTURE amp; Leopard ROMEO 8862511 Dam qCSTXX

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultkavaj Kavajer clair Dam Rosa rose boulonge Busnel AF9OOT1UN Busnel 8qgBqE

gratis mönster AB Järbo Herrtröjor Garn 10 7Hqwd7 gratis mönster AB Järbo Herrtröjor Garn 10 7Hqwd7

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

10 Järbo Garn Herrtröjor AB gratis mönster

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Byxor Dam stretch 78 P8ZQSN8NQ Rosa Gustav Gustav byxor habit T7R6qnw7

Ämne
Ilse Jacobsen Dam Jacobsen Ilse Jackor Rosa jacka NLPEOMUM7 IwxvRgqP

Ditt meddelande

rosa skjortor jersey OT968855 shirt gustav Den amp; dam blusar Pdaxqa05