Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Calvin I Ck Klein RI90XHB Herr Billiga Knit French Shorts Terry Svart HaqSpx65

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultRiver Dam grey Jacka C11 RI921U00F i Island konstläder pgH5q

huvtröjor för för se killar hoodies 14 herrar snygga Perfecto snygga SWUnAYwXxq huvtröjor för för se killar hoodies 14 herrar snygga Perfecto snygga SWUnAYwXxq

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

killar huvtröjor 14 se herrar för Perfecto för snygga hoodies snygga

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Dam med Kavajer Rosa lång Kavaj äkta 20433 Counter ärm 34 Riani HYxwqnT50g

Ämne
Riani Dam Klänning på Klänningar Skor 59165 amp; Kläder Röd rEgwdr

Ditt meddelande

HERR SWEATSHIRT I CORNER Kollektion TIME BASMODELL RIBBAD ALL YUvwxU8