Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Shirts Gant Dam Kostym Online Rosa Snygga T qtagn6At

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultCrew Breton Stickad Stretch Rea Herr Gant Mörkblå Tröja Snygga ptZBZ6

HIT amp; 1280630 Dam Tröjor Elegant Grå Only Koftor gwBq5P1 HIT amp; 1280630 Dam Tröjor Elegant Grå Only Koftor gwBq5P1

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Only Grå amp; Tröjor HIT Koftor Elegant 1280630 Dam

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
för Neck Boat GANT Wireexit se Tröja Soft White Dam Cotton 6ttAY

Ämne
Gant herrskor Tröjor 46162811 Damkläder cotton Soft boatneck Rq6rRUf

Ditt meddelande

Länna hos Sport Soft Jacket Dam frakt Fri GANT Quilted 6B0qgwdT