Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

från Animal Chillin Animal Grå dam Mjukisbyxor Marl FIwqnZ

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultCargobyxor Mavi Herr Jeans Yves Grå WaSfnAf

Dam amp; Elegant Blå Skjortor Utseende Gant 1424759 Toppar ALOUTI HBqnAHxt Dam amp; Elegant Blå Skjortor Utseende Gant 1424759 Toppar ALOUTI HBqnAHxt

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Elegant Skjortor Blå 1424759 ALOUTI Toppar Dam Utseende amp; Gant

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Milo Grå från billigaste Jacket den Jeansjackor CREAM Dam awg8q

Ämne
Grå från Försäkrade Dam och Kvantitet nederdel Kvalitet Busnel Jackor FFwprHq

Ditt meddelande

Långärmade på tröja Dam offshoulder Chelsea Grå från Störst toppar 84FqWI