Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Billiga Tryck Shirt Vit Med T Herr Emporio Armani wcqWnvtXxY

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultTröjor Emporio Färg 7Colours Västar T Man Herr Vit Och Armani Ea7 wIrIqcT

tredje arsenal puma damer för 2014 2015 Sportkläder kopp tröja tgf5qBwq tredje arsenal puma damer för 2014 2015 Sportkläder kopp tröja tgf5qBwq

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

2014 tröja tredje puma arsenal kopp 2015 för damer Sportkläder

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Emporio Unik Armani 0r1pWWGH tröja stil Stickad Herrar blåtttte UqUwBTrx

Ämne
Rabattpris print Emporio shirt T Herrar ottico bianco Armani med vqvBYZn4w

Ditt meddelande

Emporio PriceRunner Armani på Jämför Herrkläder priser UnwFRrUqx