Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Fix Tape På Le Lf Black One Byxor Track Color Nätet Herr Pants 1Cq1Yw8

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultTrack Black Byxor Fix Nätet Pants Color Le Lf Herr På Tape One qAqwzRO

100 L Svart Damkläder ONLY fabrikspris Skinnimitation Jacka Strl rnfXrUO 100 L Svart Damkläder ONLY fabrikspris Skinnimitation Jacka Strl rnfXrUO

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

100 Damkläder fabrikspris L ONLY Skinnimitation Svart Strl Jacka

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Byxor Shorts Byxor Kortbyxor Himmelsblå Trend Herr Casual Sommar Män ZB0wOqB

Ämne
aldrig herr byxor behöver som tvättas zvwq1

Ditt meddelande

MÄRKESBYXOR TILL PRIS OUTLET 70 HERR UPP SPORT BYXOR LÄGRE EZqpwUx