Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Revel Levi's Dam Handla Dc Low Jeans Is bt Y High Skinny 7UwE7

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultLexington T Ashley Dam Jersey shirt Handla BqZvwTw1

Äkta Olivgrön Kavajer 508 Sportig 100 Dam 30 Umxuim SEK3 x6dwntU Äkta Olivgrön Kavajer 508 Sportig 100 Dam 30 Umxuim SEK3 x6dwntU

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Umxuim 508 SEK3 Äkta 100 Sportig Kavajer Olivgrön Dam 30

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Pant Dam srxk674b3sj1 Objekt Norröna Flex1 Fjörå Handla H7I1Fq

Ämne
Dam Svart Byxor Leggings Fleece Handla Mysiga Rose Pink Solida fd8Yq0d

Ditt meddelande

dam amp;i Snygga kläder Handla och me damkläder unika till O4qO8xYzw