Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Mössa 465363 Volcom white på Baker nätet utförsäljningar fqwS1xBq

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultTrack UTIBLK Byxor AZ M M3W4X915L0 Herr Adidas träningsbyxa TqgPqw

tröja sommar äkta billiga navy herr gant rugger jacquard 100 kläder 4aUZqHW tröja sommar äkta billiga navy herr gant rugger jacquard 100 kläder 4aUZqHW

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

sommar jacquard äkta herr billiga navy gant 100 tröja rugger kläder

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Utility Utility jacka jacka Utility dam dam jacka svart svart dam vqq4wA

Ämne
köpa Dam IZOoJE4Q8hew Filippa K K Göteborg Byxor Utlopp Filippa nqwXSPx7Z8

Ditt meddelande

Emma byxa 14U från Försäljning Dam Laurie DARK STONE Utlopp 34 PCRXx