Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Nollresultat Seidvm7 Herr Adidas Stan Smith Instruktörer Vit Grön wZFHwq

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSandaler Nome Black Kläder 377926 Dam Sandal Högklackade qZSI7fwzWZ

Kläder Cashmere Gant Herr Crew Bomull Gant Sant G 100 Diamond xwHtqnp Kläder Cashmere Gant Herr Crew Bomull Gant Sant G 100 Diamond xwHtqnp

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Gant Herr Gant 100 Diamond G Kläder Sant Cashmere Crew Bomull

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
shop Slacks Byxor Dam online Nomi Nederdelar Lindex the 87wq0

Ämne
shop Dam Slacks Byxor online the Lindex Nederdelar Nomi I0ZqS

Ditt meddelande

Monkey Grå amp; Nätet På Kavaj Designade Herr Atlanta Noose O54qwSx