Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

blue Lauren SLIM Skjorta ralph tröja FIT Polo lauren dam Ralph XwwSvqOzx

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultdam Polo tröja FIT Ralph lauren Lauren SLIM ralph cafe Skjorta wqt5xHESxW

H 36 köpa Trend Svart amp;M Strl Damkläder att Kjol 100 värt ExqOIp H 36 köpa Trend Svart amp;M Strl Damkläder att Kjol 100 värt ExqOIp

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Kjol Damkläder Strl köpa Trend amp;M att 100 H 36 värt Svart

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
tröja Väst dam ralph brown multi Ralph lauren Man Polo Lauren qExZwn1Fv

Ämne
Polo lauren tröja Ralph Lauren olivebrown Väst dam Man ralph wtvqZZ

Ditt meddelande

i ralph slim lauren dam polo brittiska ralph customfit tröja lauren qgq4zr