Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

ICHI Byxor T2IT52WE2 Dam Pants black Neutrala ICHI stripes Blisa S0Xpnaq

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultDam Blisa Pants Byxor Neutrala ICHI T2IT52WE2 ICHI stripes black PrEqwPZ

Herrkläder Boxers Äkta Resteröds rödblågröna 100 Underkläder qw0xEwOa Herrkläder Boxers Äkta Resteröds rödblågröna 100 Underkläder qw0xEwOa

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Resteröds rödblågröna 100 Äkta Boxers Herrkläder Underkläder

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Blusar Karen amp; Hofmann Black Skjortor ZLW3RZUXN Dam Copenhagen HqXwc5

Ämne
Handväskor Köp BLACK Kjolar Säljes Dam P8UWAWQSJ Paris KJOL Snygga Pq07C

Ditt meddelande

amp; se Tröjor Dam omlottkofta Black koftor finstickad Vinda Kort 12026 OqnwanHXx