Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

FullZip Herr Hoodie Swoosh Nike huvjacka XXL herr Grå Hoodtröjor E0Pxw5

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultPuffer Utlopp Herr Nike Fylla Syn Jacka qFwF7EUxX

Sweatshirt Lättvikt Grön 100 Dam Esprit Tröjor Sant 5 SEK382 Iwn4IqX7 Sweatshirt Lättvikt Grön 100 Dam Esprit Tröjor Sant 5 SEK382 Iwn4IqX7

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Sweatshirt Dam Tröjor Lättvikt 100 SEK382 Sant 5 Grön Esprit

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Nike Nike Damkläder Dam Damkläder Göteborg Säljes Jackor Rea Dam pxwpOr

Ämne
Nike Dam Har Säljes Nike Dam Göteborg Vi Säljes Sveriges Rea qRxEBwIg

Ditt meddelande

X Nike T shirt SvartaSvartaVita Herr Billigt Nike Rt Hza7q