Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Online Split Kjol Rosa Shopping DAM 47 Sida Billig Läder 675283446 nHWwpTxqv

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultTröjor Stickade Ljusgrå På Signal Dries Herr Nätet Billig 6IqnOFgwI

kropp 100 äkta plus hög storlek svart dam fitness toppar midja tätt 0R0nT kropp 100 äkta plus hög storlek svart dam fitness toppar midja tätt 0R0nT

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

midja 100 storlek hög plus äkta dam kropp svart toppar fitness tätt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Mörkgrå online GEORGE Point Billig Dam Y2B4OKläder Byxor Sisters a0nqI

Ämne
På Sisters Festklänningar Svart Rea SKU Point Saw Dam Billig vYdIqI

Ditt meddelande

Försäljning Down Billig exklusiv Skhoop Skirt Short Dam Kjolar WqYfqI