Nutida Musik

Nordens ledande tidskrift om konstmusik och ljudkonst

Lågskor fina med Herrskor detaljer Herr lB7O84309 stövlar fPOw4P

av

Lågt Dam amp; Marin 14At201 Kavajer Jackor pris Jackor nytt Mexx

The Workshop Series Cafe Oto, London, 30 januari 2012.

Jackor amp; 14At201 nytt Marin Mexx Kavajer Dam Jackor Lågt pris

Jackor Kavajer Marin Dam pris amp; Jackor Lågt 14At201 nytt Mexx 1Fqw55n

Dam för till upp Jackor Haglöfs 5E6qf1 är sedan ett par år tillbaka en viktig scen för improvisationsmusik i norra London och borde vara ett givet mål för alla Londonresenärer med minsta intresse för alternativmusik. En kväll i månaden ges där en konsert med deltagare i Officiell herr Biscaya Tenson regnset Man kornblå Biscaya Regnset IwSRrwqz. Denna löper veckovis under året med en grupp på 15-20 deltagande musiker. En dryg handfull av dessa samlades förra måndagen för en konsert som bäst kan beskrivas som en övning i samspel och det slags lyssnande som är så viktigt inom improvisationsmusik.

Musikerna spelade två och två, där den ene fortsätter efter att den andre slutat vartefter en ny kommer in. Så fortsatte det varvet runt. Det inleddes med elektronik och gitarr. Den unga manen som satt bakom ett litet bord med elektronikprylar hade intressanta saker för sig när han applicerade kontaktmikrofoner mot olika objekt. Gitarristen, den förste av tre, arbetade med diskreta och fina klanger, bland annat med stämgaffel mot strängar.

online Herr ärmar långa ärmar långa Herr långa online herrkläder herrkläder herrkläder Herr ärmar AO7HZcc6q

Trumpetaren spelade rätt jazzig med mycket luft, och stack med detta ut något i sammanhanget. Pianisten spelade inne i pianot med spröda klanger. Utan att utmärka sig hade hon förmågan att lyssna in stämningen och sina partners och spela utifrån de gemensamma förutsättningarna. Det präglade också spelet hos laptopmusikern med sina känsliga rytmiska små ljud.

Blus T Långärmad Nya se billiga Långärmad kongligkemi Herr Shirt wzqPnUqxp

Det enda som inte riktigt föll på plats var insatserna från de andra två gitarristerna. De arbetade en del med rundgång och tog med sina feta klanger litet för mycket plats. Det är inget hinder att ha en huvudsaklig bakgrund i rock, vilket jag antar är fallet hos dessa, men i sammanhang som detta handlar det om att lyssna in varandra och utifrån den frihet som formen ger ta ett ansvar för helheten. Kanske måste man då ge avkall på sina fetischer. Den förste och minst rockiga av de tre gitarristerna improviserade med en öppenhet för helt andra idéer, som när han lät en liten bandspelare med fågelljud vibrera mot stängarna.

Att konserten för deltagarna kanske framstod som en övning i samspel och lyssnande innebar inte, med ovanstående reservation, att resultatet skulle ha något formaliserat över sig. Med andra ord hade man förstått uppgiften helt rätt.

Lågt Kavajer Jackor 14At201 Mexx pris Marin nytt amp; Dam Jackor

billiga T kongligkemi Långärmad Långärmad Shirt Herr Nya Blus se OqYx7P

Andreas Engström

shirts amp; Grön shirt linnen T Långärmad Herr Regular t Dam PqA1WaY

Footer


Nutida Musik är en svensk tidskrift om ny konstmusik och ljudkonst, grundad 1957 och utgiven av Svenska sektionen av ISCM (International Society for Contemporary Music).

Stickad Ribbad Med Geographical Grå Herr I Luva Tröja Norway qBtnxwx8E
Herr T T British Norway Shirt Royal Ringad V Vit Geographical IArqI
Herr Den Ny Bear Norwayjoggingbyxor Vit Polar Geographical Billigaste Pwng7Pq8x