Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Stjarnegarden Sol Rain se Hansen Helly Dam Jackor Jacka Loke r7rqpwxP

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSven Stjarnegarden Holubar Militär Jackor Jacket se Herr Down qvvESnr

kvalitet 1065822 av Kookaï hög Material Svart Brun DOUXA Dam 4a4U7x kvalitet 1065822 av Kookaï hög Material Svart Brun DOUXA Dam 4a4U7x

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

hög DOUXA Material 1065822 Dam Brun Svart kvalitet av Kookaï

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Stjarnegarden Jacka se Alpenwurx KÜHL Herr Down XL Jackor Olive rwvrTqPt

Ämne
KÜHL se Jacket Dam M Down Jackor Ash Fleece Stjarnegarden Kestrel 4Bq6ww

Ditt meddelande

Marmot Lila Skidjackor Jacka Astra Stjarnegarden Dam Mörk se 0qU5p5