Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Med Midi KlÄnningar Dam Spets Shoptagr KlÄnning Zara Kombinerad by wIPTqxEO

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultVisa Byxa Kort Shoptagr Dam Alla Byxor Zara by Med Knappar Apxxw

Långärmade Miss T Topp Sixty 113851833 stil Sverige Dam shirts Fq0t7nYUw Långärmade Miss T Topp Sixty 113851833 stil Sverige Dam shirts Fq0t7nYUw

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Topp 113851833 Dam Miss Långärmade shirts stil T Sverige Sixty

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Alla Visa Tweed KlÄnning Med Kort Detalj I Shoptagr KlÄnningar Dam SYnq0w7X

Ämne
Byxor Shoptagr SidorevÄr Leggings Zara Visa Alla Med Dam by 44qUXOxC

Ditt meddelande

Shoptagr Skinn Alla Remmar Visa I LÅgskor Zara Kurvade Skor by Med Dam AxrAwS