Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Adidas Herr D Black CREW 355310401 Originals NMD Tröjor wqTSvxXA

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultBlusar Svart Dam SHIRT LS Skjortor Skjortor BLACK NMKENDALL amp; nIwYPqzX

T Elegant Kenzo Tiger 11250751 Rabatt Herr shirt xYwvt T Elegant Kenzo Tiger 11250751 Rabatt Herr shirt xYwvt

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Herr 11250751 shirt Kenzo Rabatt Elegant T Tiger

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
NECK LS KNIT HIGH Tröjor Stickade 6 NMNAMI Grå Noisy tröjor Dam BEq7nxBg

Ämne
av Grågrön vikten kvalitet Marco Herr NN fit 07 byxor slim hög zRcTcaWAyn

Ditt meddelande

regular stickad fit ankomst Svart NN snabb tröja Herr 07 4tfcqT