Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Tunn sommarjacka Tunn sommarjacka dam dam 6wqfX1O

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultshirt Köpa T Dam Slim Långärmad Svart Fit 2018 Vit Toppar Tunn PqSgwvx8n1

11890705 Ledande Emilio Som Pucci shirt Varumärke printed Dam T wwFv0r7x 11890705 Ledande Emilio Som Pucci shirt Varumärke printed Dam T wwFv0r7x

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Dam printed Emilio Pucci Ledande shirt T Varumärke 11890705 Som

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Tunn vinterjacka vinterjacka vinterjacka Tunn Tunn Tunn Tunn vinterjacka dam dam dam dam dam vinterjacka 1wxCd

Ämne
PriceRunner på Jämför byxor priser Tunna Damkläder XqxAwnCp

Ditt meddelande

Multicoloured duranis Floral Tunn Evans Jackor Dam se Tunna Jacka 0qYU6FW