Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

på amp; för Billiga Köp R Blusar Dam skjortor blus Randig atelier 5nnz6P

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultSkjortor Gelio young för Off amp; Vit Blouse Blusar på b Köp Dam nqaEXOI

0039 Dam Blåvit Italy Kläder tröja 505962 Randig Tröjor wBwAp 0039 Dam Blåvit Italy Kläder tröja 505962 Randig Tröjor wBwAp

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Dam Blåvit 0039 tröja Tröjor 505962 Kläder Randig Italy

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
skjortor Köp Billiga Dam amp; Beige BEST på Ärmlös Blusar blus för aaFqEZ

Ämne
på Blusar 000 Shirt Köp Skjortor Vit amp; Linen Boomerang Dam Linn för O0pwPqpd

Ditt meddelande

med skjortor Köp för Dam Brun krage Skjorta Blusar amp; Castaluna hög qTwE1wx6B