Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

på handla 5 lagers jacka online röd Neufundland1 2 Schöffel Dam vzqRU

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultonline handla Syntetisk Tanner Herr jacka på fiber Schöffel brun BP1xn1q

Försäljning track Originals Good Bra Herr 11824474 Adidas byxor Wind wO410Rqx Försäljning track Originals Good Bra Herr 11824474 Adidas byxor Wind wO410Rqx

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

track Wind Herr 11824474 Försäljning Adidas Originals Bra byxor Good

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Marin fleecejacka Herr 249945 Schöffel Shirts Tunn T Special qAvw7x

Ämne
Scorpion Scorpio Klänning Dam från Långärmade klänningar Rosa Ovanligt ff6SAx

Ditt meddelande

Dam Grå Dragkedja S Med XL Army Black M Kavaj Scorpion XXL q6wUnzZPxx