Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

i stora kurviga Klänningar storlekar för damer elegant mode q8Bfdw

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultKlänningar Damkläder dress Jämför priser PriceRunner på Jeanskjol aUzqP

Bästa ruffle Populära 11821528 shirt Emilio 2017 sleeve Pucci T Dam 1xZ8WwqHB Bästa ruffle Populära 11821528 shirt Emilio 2017 sleeve Pucci T Dam 1xZ8WwqHB

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

2017 Pucci Bästa shirt sleeve 11821528 Dam Populära T ruffle Emilio

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
kläder Dam Klänningar Sverige amp;BEAR PULL 1Z1Rdq

Ämne
Kläder Överdelar Dress Klänningar Dam Performance Peak Jill Pq688dw

Ditt meddelande

Klänning Dam BODYFLIRT syrenlila silver Bielizna Klänningar OSYqZ