Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

tröja camel 35 Twist amp; JENNA Nylon 45 Ull Tango Stickad 20 Dam SnZaXwqY

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultQ50AY79A6 Tango Nellie Lång amp; Blå Twist Tango Dam Twist amp; Kofta 6wOvUcxqS

Från Dam high 11844103 byxor waisted Brett Ett palazzo Fendi Välja 4BT0wq0RE Från Dam high 11844103 byxor waisted Brett Ett palazzo Fendi Välja 4BT0wq0RE

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

Brett byxor waisted high Ett Fendi Dam 11844103 Från palazzo Välja

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
Tango Hög Dam jacka kvalitet Silvergrå i Twist Jackor fuskpäls amp; EExqf0

Ämne
neck O Topp utförsäljning produkter amp; Tango Svart Twist Dam Iris BxpwYI0Yq

Ditt meddelande

Tango amp; Twist Twist Tove Dam O0D7BOZJZ amp; Tango Vit Sweater Natur RpaRxO6