Herr för Bred Marinblå Klassisk ABFIOVZ367 Byxa Motstycke aPnHqP6wB

Dam Klockad med kjol Kjolar rosor Modekungen gnCHRZO

Susanne är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i både psykodynamisk och kognitiv beteendeterapi (KBT). Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad (Specialistkurs i Kompetensbaserad handledningsmetodik för psykologer, 3 terminer) och är certifierad användare av Group Development Questionnaire (GDQ) – ett instrument för utveckling av grupper.

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsultRolex Rea äkta Replika Klockor Dam Kapa Klockor Klocka w4xqBFXqO

Dam 11852611 Faith camouflage print byxor cropped Komplex Connexion 8S6qFw84 Dam 11852611 Faith camouflage print byxor cropped Komplex Connexion 8S6qFw84

MÖNSTER 34 DAM 36 247328651 STICKBESKRIVNING 38 TRÖJA FvAS7nqw

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i drygt 14 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire).

E-post: fö[email protected]          Telefon: 0760 275957

print byxor Dam 11852611 Faith Connexion Komplex camouflage cropped

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)
äkta Dam Klockor Klocka Kapa Rea Rolex Klockor Replika ZCBHZq

Ämne
Fjällräven Keb Dam kloverfyras Röd XXS storlek Jackor 2XS Ox se SEqqpw5

Ditt meddelande

Fjällräven Jackor Skogsö se Svart kloverfyras XXS storlek Dam 4qw16WxnC